Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/scheltinga/domains/squadratriathlon.nl/public_html/wp-content/plugins/jupiter-donut/includes/helpers/minify/src/Minifier.php on line 227
About us - Squadra

Over ons

Squadra, een Nederlands Triathlonbedrijf, gelooft dat iedereen het optimale uit zichzelf kan halen door middel van de juiste coaching. Wij bieden iedere sporter een klimaat en omgeving voor de optimale prestaties met de juiste mentaliteit en kwaliteit. Squadra bestaat uit een Eredivisie team van topatleten, Road2tri, Events en de Community.

Eredivisie team

Triathleten met ambitie op internationaal topsportniveau krijgen van ons de juiste ondersteuning op weg naar de top. Ons doel is om met het team het eerste commerciële Nederlandse triathlonteam te worden. Met onze kennis, ervaring, mindset en de wilskracht van de Squadra-atleten gaan wij voor een startbewijs op de Olympische Spelen in 2020!

Squadra Road2tri

Het is bewezen dat samen sporten en samen overwinningen behalen mensen met elkaar verbindt. Met onze kennis en ervaring van het coachen en trainen van triatleten willen wij mensen inspireren. Daarom bieden wij met Squadra Road2tri triathlontrajecten aan in het bedrijfsleven. Wij begeleiden bedrijfsteams of individuele werknemers naar een echte triatlonwedstrijd. Er kan op alle niveaus meegedaan worden aan ons traject.

Squadra Events

Squadra Events is een van de onderdelen om de Nederlandse triatlhonsport naar een hoger niveau te tillen. Op onze evenementen laten we de sport letterlijk leven, door het creëren van een toegankelijke en gezellige omgeving, zowel informeel als zakelijk. Het sporthart van de atleten  en de toeschouwers zal bij deze schitterende multisport evenementen ongetwijfeld sneller gaan kloppen!

Squadra Community

De Squadra Community is voor triatleten die verantwoord willen trainen, tips en tricks zoeken, behoefte hebben aan trainingsschema’s en eventueel gezamenlijk willen trainen voor een traithlonwedstrijd. Samen met onze coaches kan jij het optimale uit jezelf halen. In deze community krijg jij begeleiding op niveau!

0